Εγγυήσεις PressXpress

 • Εγγύηση ποιότητας

  Στo pressXpress σας εγγυούμαστε οτι η ποιότητα των προϊόντων εκτύπωσης που θα παραλάβετε έχει επιβεβαιωθεί απο τους ειδικούς εκτυπώσεων μας καθώς και απο τον εξοπλισμό αιχμής που χρησιμοποιούμε, ενώ η γραμμή εκτυπωτικών εργασιών μας είναι πιστοποιημένη κατα ΕΝ ISO 9001:2000 από την TUV AUSTRIA HELLAS.
 • Εγγύηση τιμής

  Δίνοντας μια παραγγελία στο pressXpress μπορείτε να είστε σίγουροι οτι δεν θα βρείτε χαμηλότερη τιμή για τα ίδιο συνδυασμό χαρακτηριστικών, ποιότητας, ποσότητας, τρόπου παράδοσης, και διαδικασίας παραγωγής. Αν βρείτε εμείς δεσμευόμαστε να αντιστοιχίσουμε την τιμή σας με αυτή που βρήκατε.
 • Εγγύηση Παράδοσης

  Με την υποβολή της παραγγελίας σας στο pressXpress μπαίνει σε λειτουργία ένας μηχανισμός παραγωγής ο οποίος σας εγγυάται ότι η παραγγελία σας θα παραδοθεί την ημέρα που επιλέξατε στο σημείο που επιλέξατε. Για αυτό και μπορούμε να σας προσφέρουμε διαφορετικές τιμές για διαφορετικούς χρόνους παράδοσης.
 • Εγγύηση Ικανοποίησης

  Με απλά λόγια. Στο pressXpress τυπώνουμε on line. On line με τις ανάγκες σας. Και δέσμευσή μας είναι να τις ικανοποιούμε. 100%.